Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı’nın İlk Uzmanı Dr. Hıdır TANYILDIZI..
09 Nisan 2021

Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı’nın İlk Uzmanı Dr. Hıdır TANYILDIZI..

Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı Eğitimi Kliniğinde uzmanlık eğitimi alan Araştırma Görevlisi Dr. Hıdır TANYILDIZI 9 Nisan 2021 tarihinde ihtisas süresi sonunda girdiği sınavını başarıyla tamamlayarak Ortopedi ve Travmatoloji kliniğinin ilk uzmanı oldu.

Dr. Hıdır TANYILDIZI’nın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı Başkanı ve Muğla Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevres Hürriyet AYDOĞAN,  Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Semra GÜMÜŞ DEMİRBİLEK, Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Okay NAZLI, Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı’ndan Doç. Dr. Ulaş AKGÜN ve Doç. Dr. Umut CANBEK yer aldılar.

Tez danışmanlığını Prof. Dr. Nevres Hürriyet AYDOGAN’ın yaptığı, “Unilateral Total Diz Protezi ile Aynı Seansta Karşı Dize Proksimal Fibular Osteotomi ve Medial Gevşetme Yapılan Bilateral Gonartrozlu Hastaların Klinik ve Radyolojik Sonuçlarının Değerlendirilmesi” konulu çalışması ile Dr. Hıdır TANYILDIZI kurumumuzdan uzmanlığını alan 40. Asistanımız olmuştur.

Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı’nda eğitimini tamamlayarak uzmanlığını almaya hak kazanan yeni hekimimiz Op. Dr. Hıdır TANYILDIZI’ nı, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi ailesi olarak tebrik ediyor, bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyoruz.

• WEB RESİM 1.jpg
  • WEB RESİM 2.JPG