Göz Hastalıkları Uzmanımız Op.Dr.Sema TAMER KADERLİ’nin Başarısı
25 Temmuz 2023

Göz Hastalıkları Kliniği Uzmanlarımızdan Op. Dr. Sema TAMER KADERLİ, İtalya’nın Milano Universitesi  IRCCS Multimedica Retina Kliniğinde 3 ay süren retina eğitimini tamamlayarak geri döndü. Yapmış olduğu başarılı çalışmalarının sonucunda, European Association Diabetic Eye Complications Derneğinin beceri aktarım ödülünü kazanan hekimimiz, çalışmalarını Portekiz'de EAsDEC International Congress’de sunarak İlimiz ve Ülkemizi başarıyla temsil etmiştir.
Bilimin ışığında yapılan akademik çalışmaların büyük emek ve özveri gerektirdiğini belirten Hastane Başhekimi Prof. Dr. Turhan TOGAN Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Sema TAMER KADERLİ’nin yurtdışında yapmış olduğu çalışmalarla kazandığı başarısı için kendisini tebrik ederek; hekimimize ayrıca kurumumuz Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi hekimi olarak yaşatmış olduğu başarısından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

• gozz.JPG
  • goz (4).jpeg