Romatoloji Uzmanımız Dr.Gökhan KABADAYI, Kurumumuz Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hasta kabulüne başladı.
25 Mayıs 2023

Romatoloji uzmanı Dr.Gökhan KABADAYI, Mayıs ayı itibariyle poliklinikte hasta kabulüne başlamıştır.

Romatoloji uzmanı Dr.Gökhan KABADAYI’ya muayene olmak için Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) ile ALO 182 çağrı merkezinden randevu alabilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz.

Romatoloji: Tıp alanında ileri uzmanlık gerektiren romatizmal hastalık olarak adlandırılan her türlü kas, iskelet sistemi, eklem, yumuşak doku, ottoimmün (bağışıklık sistemi) hastalıklar ve kalıtsal bağ doku rahatsızlıklarıyla ilgilenen iç hastalıklarında 4 yıl ve üzerine 3 yıl daha romatoloji yan dal uzmanlık eğitimi sonrası Romatolog unvanı almaya hak kazanılan bir bilim dalıdır. Romatologlar romatizmal hastalıkların tanı ve tedavisinde uzmanlaşmış kişilerdir.