Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki İyileştirme Çalışmaları
26 Nisan 2023

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki İyileştirme Çalışmaları

İlimizde tek 3. basamaklı sağlık hizmeti sunumu kapasitesine sahip olan Hastanemizde; başvuran vatandaşlarımıza nitelikli sağlık hizmeti sunmak, hasta ve çalışan memnuniyetini arttırmak amacıyla, mevcut şartların iyileştirilmesi ve kapasitesinin arttırılması için bazı alanlarda gerekli yenileme ve iyileştirme çalışmaları başlatıldı.

Poliklinik ön giriş alanında üstü açık olan çatının üzerinin kaplanması işi tamamlanırken arka giriş arenasında bulunan bekleme alanında 1. katta bulunan sağlık kurulu odalarının zemin kata taşınması için gerekli oda (9 tane) çevirme inşası da devam etmektedir.

Ayrıca yine J Blok zemin katında da Nükleer Tıp Birimi ve kemoterapi girişinde bulunan alan Radyasyon onkoloji binası için gerekli çalışmalar yapılmakta olup burada da inşaat çalışmaları halen devam etmektedir.

Başhekim Prof. Dr. Turhan Togan hastanemizde projesi devam eden inşaat çalışmaları hakkında şu açıklamayı yaptı: "Yapılmakta olan radyasyon onkoloji ek hizmet binası ve nükleer tıp hizmetleri biriminin de tamamlanmasıyla kurumumuzda ve ilimizde önemli bir ihtiyaç karşılanacak. PET-CT (pozitron emisyon tomografisi-bilgisayarlı tomografi birleşimi ile oluşturulan, ileri teknolojik bir görüntüleme yöntemi) kurulumu ve radyasyon onkoloji hizmetleri ek hizmet binası, güçlü teknik alt yapısıyla, modern cihazları ve alanında uzman hekim kadrosuyla vatandaşlarımıza kaliteli, güvenilir ve sürdürülebilir ortamlarda sağlık hizmeti verecek, gelişen ve değişen yapısıyla bölgemizin sağlık ihtiyaçlarının karşılanması yönünde oldukça önemli katkılar sunacaktır. Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetim ekibi olarak vatandaşlarımızın daha nitelikli ve konforlu sağlık hizmeti almalarını sağlamak ve süreçten memnuniyeti arttırmak için tüm gücümüzle gerekli çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

• DSC_0102.jpg
  • DSC_0101.jpg