14 Mart Tıp Bayramı
22 Mart 2023

14 Mart Tıp Bayramı

Kurumumuz Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Başhekimlik toplantı salonunda Başhekim Prof. Dr. Turhan Togan ve hastane yönetim ekibi tarafından,akademik unvan alan hekimlerimize başarı belgesi takdim edildi.

Başhekim Prof.Dr.Turhan Togan “Sağlıklı toplum olabilme yolunda, insanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, salgında, doğal afette; her zaman her yerde insanlığa daha nitelikli bir yaşam ve şifa sunmayı amaç edinerek, bu  saygın ve onurlu mesleği büyük sabır ve özveriyle yerine getiren tıp çalışanlarımızın insan yaşamına saygıyı ifade eden “14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, görevi başında Kahramanmaraş depremlerinde şehit olan mesai arkadaşlarımız, ebediyete intikal etmiş bütün sağlık çalışanlarımız ve tüm merhum meslektaşlarımızı da saygıyla anarak Cenabı Allahtan rahmet dilerim.”dedi.

Branşlarında akademik unvan alan tüm hekimlerimiz tebrik eder, meslek hayatlarında başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

Profesör olan hekimlerimiz:

Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Turhan TOGAN,
Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Arife ZEYBEK,
Aile Hekimliği Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Emine Neşe YENİÇERİ,
Radyoloji Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Neşat ÇULLU,
Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı’ndan Prof. Dr. Gülhan AKBABA,
Acil Tıp Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Ethem ACAR,

Kardiyoloji Anabilim Dalı’ndan Prof.Dr.Fatih AKIN,

Adli Tıp Anabilim Dalı’ndan Ümit ÜNÜVAR GÖÇEOĞLU,

Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Kemal GÜNGÖRDÜK,

Doçent olan hekimlerimiz:
Dermatoloji Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Emine Tuğba ALATAŞ ve Doç. Dr. Atilla ARSLAN,
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Yaşar TOPAL,
Hematoloji Bilim Dalı’ndan Doç. Dr. Gökhan PEKTAŞ,
Kardiyoloji Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Oğuzhan ÇELİK, Doç.Dr.Bülent ÖZLEK ve Doç.Dr.Nuri KÖSE,
Göz Hastalıkları Anabilim Dalı’ndan Doç.Dr.Hüseyin Cem ŞİMŞEK, Doç.Dr.Ahmet KADERLİ ve Doç.Dr.Müjdat KARABULUT,
Ortopedi Travmatoloji Anabilim Dalı’ndan Doç.Dr. Emre GÜLTAÇ,
Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı’ndan Doç.Dr.Serkan Yaşar ÇELİK ve Doç.Dr.Leyla TEKİN,
Nükleer Tıp Anabilim Dalı’ndan Doç.Dr.Osman KUPİK,
Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı’ndan Doç.Dr.Ercan SARUHAN,
Acil Tıp Anabilim Dalı’ndan Doç.Dr.Ömer Doğan ALATAŞ,
Radyoloji Anabilim Dalı’ndan Doç.Dr.İbrahim Önder YENİÇERİ,
Üroloji Anabilim Dalı’ndan Doç.Dr. İlker AKARKEN,

Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı’ndan Doç.Dr.Alev SÜZEN,

Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’ndan Doç.Dr.Eren AKBABA ve Doç.Dr.Burak SEZGİN,

Tıbbi Genetik Anabilim Dalı’ndan Doç.Dr.Evren GÜMÜŞ,

Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı’ndan Doç.Dr.Edip Güvenç ÇEKİÇ.

• DSC_1107.JPG