Gebe Okulu Eğitimlerimiz Yeniden Başladı…
31 Ekim 2022

Gebe Okulu Eğitimlerimiz Yeniden Başladı…

Kurumumuz Gebe Bilgilendirme Okuluna başvuran tüm gebelerin doğum öncesi, doğum ve sonrası dönemlerine ilişkin bilgi sahibi olmalarını ve bilinçli doğum yapmalarını sağlamak, anne ve baba adaylarına normal doğum eylemi, ağrı yönetimi ve yeni rollerini benimsemeleri konusunda bilgi ve beceri kazandırmak amacı ile hastanemizde “Gebe Okulu” eğitimleri verilmektedir.

Gebe eğitimlerinde anne adaylarına gebeliğin fizyolojisi, gebelik oluşumu, gebelik takibi, gebelikte beslenme, doğum süreci, anne sütü ve emzirme teknikleri, bebek bakımı, lohusalık ve aile planlaması anlatılmaktadır. Ayrıca eğitimlerde anne adaylarının doğum kasılmaları ile baş edebilmelerini desteklemek için gebelik ve nefes egzersizleri ile masaj teknikleri uygulamalı olarak anlatılmaktadır.

Ailelerin sağlıklı bir bebek sahibi olması, anne adaylarının doğum sürecini daha rahat geçirmelerine yardımcı olmak üzere; bebek bekleyen anne adaylarının normal doğum süreci başarısının arttırılması ve istenmeyen durumların önlenmesi için “Gebe Okulu” eğitimlerine devam etmekte olup eğitimlerini tamamlayan gebelerimize katılım sertifikası verilmektedir.

Gebe Okuluna katılım ÜCRETSİZDİR. Katılmak isteyen anne adayı gebelerin eğitimlere rahat kıyafetleriyle katılmasını öneriyoruz.

Anne adaylarımız: Doğum, doğum öncesi ve doğum sonrasına ilişkin kafanıza takılan tüm sorulara cevap bulabilmeniz amacıyla devam eden Gebe Okuluna, Kadın Doğum Polikliniklerimizden başvuru yapabilir ya da Gebe Okulu Eğitimci Ebesi Dilek ÇELİK ve/veya Gülşah GÜREL’ i kurumumuz santralinden (0-252-214-13-23) dahili numarası 2558 ‘i arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

• Web Resim 1.jpg
  • Web resim 2.jpg