“Gözyaşları Hayat Kurtarmaz Ama Kanınız Kurtarabilir!” Sosyal Sorumluluk Projesi Gerçekleştirildi.
12 Eylül 2022

Kurumumuz Kalite Yönetim Biriminin koordinasyonunda birimler arasında kan bağışı için yarışıyoruz, “Gözyaşları Hayat Kurtarmaz Ama Kanınız Kurtarabilir” sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi.

Hastane arka giriş arenasında 04-25/08/2022 tarihleri arasında kurulan stantta 100’ün üzerinde gönüllü bağışçımız tarafından Kızılay’a kan bağışında bulunuldu.

Birimler arasında gerçekleştirilen kan bağışı için yarışıyoruz etkinliğine çok sayıda hastane çalışanı ve mesai arkadaşlarımızın yakın çevreleri tarafından destek verildi. Gönüllü kan bağışı kapsamında en çok bağışçı getiren mesai arkadaşımıza bağlı bulundukları müdürlükler tarafından bugünün anısına hediye takdim edildi.

Gruplar arasında en çok bağışçı getiren çalışma arkadaşlarımıza hediyesini, Başhekim Doç. Dr. Turhan TOGAN ve hastane yönetim ekibinin yanı sıra Kızılay Menteşe Şubesi Hekimi Dr. Ömer ÇELİK’in de katıldığı törenle takdim edildi.

Başhekim Doç. Dr. TOGAN “Kurumumuzda gerçekleştirilen “Gözyaşları Hayat Kurtarmaz Ama Kanınız Kurtarabilir” adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında destek olan tüm bağışçılarımız ve mesai arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

• Web resim 1.JPG
  • Web resim 2.JPG