Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2022 yılı Hastane Afet Planı (HAP) kapsamında, hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Turhan TOGAN başkanlığında masa başı ve saha tatbikatı gerçekleştirildi.
04 Temmuz 2022

Tatbikata İl Sağlık Müdürlüğü UMKE ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekipleri, Muğla Büyük Şehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri, İl AFAD Ekipleri ve Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Polis ekiplerince katılım sağlandı.

Hastane yoğun bakımlar katları olan, I BLOK 3. Kat Dahiliye ve Koroner Yoğun Bakım pano odasında çıkan yangın durumu senaryolaştırılarak hastanemiz acil durum kodlarından kırmızı kod (yangın) anonsuyla başladı. HAP ekibinde görevli tüm personelin koordineli bir şeklide çalıştığı tatbikatta; sarı kod (tahliye) saha tatbikatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Tatbikat Başhekim yardımcısı Uzm. Dr .Şeniz AYTURAN’ ın  yaptığı basın açıklamasının ardından sona erdi.

Hastane yönetimi olarak toplantıya katılan bütün kurumların temsilcilerine ve tatbikatta görev alan ve emeği geçen tüm personelimize teşekkür ederiz.

• Web Resim 7.jpg
  • Web Resim 6.JPG