Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Heyecanı.
25 Nisan 2022

Kurumumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Servisi, Çocuk Cerrahisi ve Çocuk Acil Servisi bayraklar ve balonlarla süslendi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi gönüllü genç öğrencilerinden oluşan “1 Çocuk 1 Dilek Muğla” topluluğu tarafından hastane girişinde stant kuruldu. Stantta resim boyaması, kutu oyunları, yapbozları kostüm giyen genç gönüllülerimizle beraber oynayarak eğlendiler. Ailelerimizin şaşkınlık ve mutlulukla karşıladığı bu duruma; çocuklarımızın yaşadığı heyecan ve mutluluğa ortak oldular. Çocuklara günün anısına hediye, balon ve bayrak verildi. Günün sonunda çocuklarımız hastaneden eğlenmiş ve mutlu olarak ayrıldılar.

Hastane idarecileri, Başhekim Doç. Dr. Turhan TOGAN ile gönüllülerden oluşan dostlarımızla birlikte; Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Servisi ile Çocuk Cerrahisi Servisinde yatarak tedavi gören çocuk hastaları ve ailelerini ziyaret ederek moral verdiler. Yapılan ziyarette “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kutlandı. Hep birlikte fotoğraf çekilerek günün anısına çocuklarla birlikte pasta kesildi.

Başhekimlik koltuğuna Tip 1 Diyabetli çocuk hastamız İlker SANCAK temsili olarak oturdu. Gelecekte pilot olmak istediğini belirten 5 yaşındaki İlker’in ilk talimatı hastaneye top havuzu yapılması oldu. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bu özel gününü kutlayan Başhekim Doç. Dr. Turhan TOGAN “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve yarınlarımızın teminatı sevgili çocuklarımıza armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yıldönümünde başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm silah arkadaşlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. Hastanemizde gerçekleştirilen etkinliğin düzenlenmesinde, servislerimizin süslemesinde, çocuklarımıza yapılan ikramlıklara olan desteği için gönüllülerimize ve süreçte emeği geçen tüm mesai arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyor, tüm çocuklarımızın bu özel gününü en içten dilekleriyle kutladığını” belirtti.

• WEB RESİM 15.jpeg
  • WEB RESİM 14.JPG