Hastanemizde Hastane Afet ve Acil Durum Planı (HAP) Masa Başı ve Saha Tatbikatları Gerçekleştirildi..
08 Kasım 2021

Hastanemizde Hastane Afet ve Acil Durum Planı (HAP) Masa Başı ve Saha Tatbikatları Gerçekleştirildi..

Kurumumuz Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi toplantı salonunda 2021 yılı Hastane Afet ve Acil Durum Planı (HAP) kapsamında 05.11.2021 tarihinde, masa başı ve saha tatbikatları gerçekleştirildi.

HAP Başkanı Başhekim Doç. Dr. Turhan TOGAN’ın yönettiği “Turuncu Kod” KBRN tatbikatı tüm HAP ekibinin katılımıyla gerçekleştirildi.

HAP (HASTANE AFET VE ACİL DURUM PLANI)

Ulusal sağlık sisteminin merkez ve il düzeyinde afet yönetiminin tüm evrelerini kapsayacak şekilde hastanelerde afet ve acil durum yönetimini geliştirmek, hastanelerin fiziksel ve fonksiyonel olarak afete hazırlıklı ve dayanıklı olmasını sağlamak üzere düzenlenen plandır.

• RESİM 1.JPG
  • Resim 2.jpg