Üroloji Kliniğinin İkinci Uzmanı Dr. Mustafa KESTEL..
16 Haziran 2021

Üroloji Kliniğinin İkinci Uzmanı Dr. Mustafa KESTEL..

Hastanemiz Üroloji Ana Bilim Dalı Eğitim Kliniğinde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Mustafa KESTEL, 10 Haziran 2021 tarihinde ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak Üroloji Kliniğinin İkinci uzmanı oldu.

Üroloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hayrettin ŞAHİN’in başkanlığında yapılan sınavda Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Okay NAZLI, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Semra GÜMÜŞ DEMİRBİLEK, Üroloji Ana Bilim Dalı Eğitim Kliniğinden Doç. Dr. Hasan DELİKTAŞ ve Doç. Dr. Hüseyin TARHAN yer aldılar.

Tez danışmanı Doç. Dr. Hasan DELİKTAŞ ve tez konusu “ Akut Soğuk İskemi Süresinin Testiküler Doku Üzerine Etkisi” olanDr. Mustafa KESTEL kurumumuzdan uzmanlığını alan 41. Asistanımız olmuştur.

Üroloji Anabilim Dalında uzmanlık eğitimini tamamlayan yeni hekimimiz Op. Dr. Mustafa KESTEL’i hastane yönetimi olarak tebrik ediyor, bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyoruz.

• web yayın 1.jpg
  • web yayın 2.JPG