Pandemi ile Mücadele Sürecinde Büyük Emek ve Özveriyle Çalışan Mesai Arkadaşlarımıza Teşekkür Belgesi Takdim Edildi..
07 Şubat 2021

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği tarafından; kurumumuz 5. Kat yemekhanesinde Pandemi tedbirleri alınarak düzenlenen programda Covid-19 pandemi sürecinin başından itibaren büyük emek ve özveriyle çalışan tüm birim ve kliniklerde çalışan sağlıkçılarımıza teşekkür belgesi takdim edildi.

Başhekim Doç. Dr. Turhan TOGAN’ın yaptığı konuşmada “Mesai arkadaşlarımızın her biri bugünün gerçek kahramanlarına bu zorlu koronavirüs pandemisi karşısında gösterdikleri emek ve sarf ettikleri olağanüstü çabaları için teşekkür ediyor, minnettarlığımı belirtmek istiyorum.Bugün bu hastalığın azalmasındaki en büyük etken maske, mesafe ve hijyen tedbirlerine hepimizin uymasıdır.Değerlidestekleri için mesai arkadaşlarımızın ve çalışanlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Her birim ve klinik  sorumluları, birim ve klinik çalışanları adına teşekkür belgelerini, Başhekimi Doç. Dr. Turhan TOGAN’ın yanı sıra Başhekim Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Fatih ALAŞAN, Uzm. Dr. Şeniz AYTURAN,  Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Özlem İNCİ, İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Volkan ÇELİK’in elinden aldılar.

Program sonunda mesai arkadaşlarımıza tatlı ikramında bulunuldu..

• web resim 1.JPG
  • web resim 2.JPG