Yeni Göreve Başlayan Çalışanlarımıza Oryantasyon Eğitimi Verildi.
18 Ocak 2021

Yeni Göreve Başlayan Çalışanlarımıza Oryantasyon Eğitimi Verildi.

Kurumumuza KPSS – 2020/14 yerleştirme sonuçları ile yeni atanan ve göreve başlayan sağlık personellerine Oryantasyon ve hastane içinde kullanılan Bilgi Yönetim Sistemleri, Tıbbi Atık,  İş Sağlığı ve Güvenliği vb. hakkında eğitimler verildi.

Yeni göreve atanan sağlık personellerinin görevleri esnasında kullanacakları bilgi sistemleri tanıtılarak hastalara tedavi süreçlerinin başlatılması, hasta takibi, ilaç düşümü, ilaç istemi, personelin hastane içi çalışmaları vb. konularda bilgiler verildi. Yapılan eğitime Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Özlem İNCİ, ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcıları Gülay KARADUMAN ve Ayşe ÇİÇEK de katılım gösterdiler.

Eğitim toplantısına katılarak konuşma yapan Hastane Başhekimi Doç. Dr. Turhan TOGAN “ Yeni başlayan arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diler, hastanemizde vereceğiniz hizmetler için şimdiden hepinize teşekkür ederim; enerjik, genç ve dinamik bir ekip olarak aramıza katılmanızdan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

• UYUMEGTM (1).jpg
  • UYUMEGTM (2).jpg