Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Sağlık Çalışanlarına Aşı Çalışması Başladı..
18 Ocak 2021

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol GÖKCAN, Ak Parti İl Başkanı Kadem METE ve İl Sağlık Müdürü Dr. İskender GENCER Aşı polikliniklerini yerindeziyaret etti.

Sağlık Bakanlığımız tarafından tüm illerimizde başlatılan Covid-19 aşılama programı çerçevesinde bugün itibari ile kurumumuzda sağlık çalışanlarımıza ilk doz Covid-19 (Coronavac) aşılanması için oluşturulan 20 adet aşı odamızda uygulanma başlandı.

SayınAK Parti Milletvekili Yelda Erol GÖKCAN kendiside covid 19’a yakalanmış ve atlatmış birisi olarak sağlık çalışanlarımıza her zaman minnettar olduklarının ve herkesin maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasının önemine değinerek; pandemi öncesi günlere en kısa zamanda dönebilmek dileği ile aşılarımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum.’’ dedi.

İl Başkanı Kadem METE de pandemi ile mücadele önemli bir adım olan aşılanmanın başlamasının tüm sağlık camiamıza ve halkımız için hayırlı olmasını diledi. Sağlık çalışanlarımıza destek olmak için  bugün burada bulunmaktayız Muğla ilimizin pandemi ile mücadelede büyük başarısı olan sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Başhekim Doç. Dr. Turhan TOGAN da aynı anda yapılan canlı yayında aşı oldu. Aşılanma süreci hakkında bilgilendirilmede bulundu. Hep birlikte pandemi ile mücadele sürecinde can sipareane çalışan pandemi ekiplerinden birer çalışma arkadaşımıza teşekkür belgesi takdim edildi.  Ardından tüm polikliniklerde aşı olan arkadaşlarımız ile görüşülerek herkese çalışmaları ve fedakarlıkları için teşekkür edilerek kurumdan ayrılış yaptılar.

Sürecin ilerleyen aşamalarında tüm halkımıza gerekli bilgilendirme yapılacaktır.

• web resim 1.JPG
  • web resim 2.JPG