Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Samet ŞAHİN Hasta Kabulüne Başladı..
27 Kasım 2020

Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Samet ŞAHİN Hasta Kabulüne Başladı..

Kurumumuz Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yeni Genel Cerrahi Uzmanımız Dr. Öğr. Üyesi Samet ŞAHİN görevine başladı.

Genel Cerrahi Uzmanımız Dr. Öğr. Üyesi Samet ŞAHİN; 1987 Samsun doğumludur. 2005 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde başladığı tıp eğitimini 2012 yılında tamamlamıştır. 2013 - 2018 yılları arasında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniğinde ihtisas eğitimini tamamlayıp Genel Cerrahi Uzmanı oldu. 2018-2020 yılları arasında T.C.Sağlık Bakanlığı Polatlı Duatepe Devlet Hastanesinde devlet hizmeti yükümlülüğü görevini yerine getirdi.

2020 yılı Temmuz ayında kurumumuz Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde genel cerrahi kliniğinde Dr. Öğr. Üyesi olarak göreve başladı.

Hekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Samet ŞAHİN, Türk Cerrahi Derneği üyesidir. Yurtiçi ve yurtdışı dergilerde birçok bilimsel yayını bulunmakta olup iyi derecede İngilizce bilmektedir. Hekimimiz, Endoskopi, Laparoskopik cerrahi, proktolojik cerrahi, malign ve benign anal bölge hastalıkları, yanık tedavisi ve kronik yara tedavisi ile yakından ilgilenmektedir.

Hastanemiz genel cerrahi kliniğinde görevine başlayan ve aramıza yeni katılan hekimimize ve tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletiyor, yeni çalışma hayatında başarılar diliyoruz.

Hekimimize MHRS’den (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) veya 182'den randevu alabilirsiniz.

Kendimizi ve sevdiklerimizi korumak için tedbirli olalım. Sağlıklı yarınlara beraber kavuşmak için Maske + Mesafe ve Hijyen kurallarına mutlaka uyalım!..