Psikiyatri Uzmanı Dr. Meltem Derya ŞAHİN Ekim Ayı İtibariyle Hastanemizdeki Görevine Başladı.
27 Kasım 2020

Psikiyatri Uzmanı Dr. Meltem Derya ŞAHİN Ekim Ayı İtibariyle Hastanemizdeki Görevine Başladı.

Kurumumuz Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yeni psikiyatri uzmanımız Dr. Meltem Derya ŞAHİN görevine başladı.

Psikiyatri uzmanımız Dr. Meltem Derya ŞAHİN, 1988 Erzurum doğumludur. 2012 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. S.B.Ü Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ruh sağlığı ve hastalıkları ihtisasını tamamlamış olup; 2020 yılının Ekim ayında kurumumuz Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Psikiyatri Uzmanı olarak göreve başlamıştır. Dr. Meltem Derya Şahin, evli ve 1 çocuk annesidir.

Hastanemiz Psikiyatri bölümünde görevine başlayan ve aramıza yeni katılan hekimimize hoş geldiniz diyerek, hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor ve yeni çalışma hayatında başarılar diliyoruz.

Hekimimize MHRS’den(Merkezi Hekim Randevu Sistemi) veya 182'den randevu alarak muayene olabilirsiniz.

Kendimizi ve sevdiklerimizi korumak için tedbirli olalım. Sağlıklı yarınlara beraber kavuşmak için Maske + Mesafe ve Hijyen kurallarına mutlaka uyalım!..