Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalından İki Uzman Birden..
05 Kasım 2020

Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalından İki Uzman Birden..

Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı iki Uzman birden verdi.

Göğüs Hastalıkları Eğitim Kliniğinde uzmanlık eğitimi gören Araştırma Görevlisi Dr. Burçek BAY ve Dr. Melike KAYGUSUZ, ihtisas sürelerinin sonunda 03 Kasım 2020 tarihinde girdikleri uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak Göğüs Hastalıkları Kliniğinin ikinci ve üçüncü uzmanı oldular.

Prof. Dr. Sebahat GENÇ’in başkanlığında yapılan sınavda Anestezi ve Reanimayon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Semra Gümüş DEMİRBİLEK, Nefroloji Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Bülent HUDDAM, Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğr. Üyesi Özge Oral TAPAN ve Dr. Öğr. Üyesi Utku TAPAN yer aldılar.

Dr. Burçek BAY ve Dr. Melike KAYGUSUZ Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Uzmanlığını alan 37. ve 38. Araştırma Görevlisi hekimlerimiz olurken 2020 yılının da 12. ve 13. Uzmanı oldular.

Dr. Burçek BAY ve Dr. Melike KAYGUSUZ’u sınav sonrasında kutlayan jüri üyeleri; uzmanlığını almaya hak kazanan asistanlarımıza bundan sonraki mesleki yaşantılarında başarılar dilediler.

Sınav sonrası yeni uzmanlarımızı Göğüs Hastalıkları Kliniği ekibi, doktorlar ve hemşirelerimiz ile diğer klinik asistanlarımız yalnız bırakmadılar, onların mutluluğuna ortak olarak tebriklerini ilettiler.

Göğüs Hastalıkları Kliniğinde eğitimini tamamlayan Uzm. Dr. Burçek BAY ve Uzm. Dr. Melike KAYGUSUZ’u, hastane yönetimi olarak tebrik eder, bundan sonraki yaşantılarında ve meslek hayatlarında başarılar dileriz.

Not: Maskeler anlık olarak çıkartılmıştır.

• gasistan (1).JPG
  • gasistan (10).JPG