Yeni Hematoloji ve Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanlarımız Göreve Başladı.
15 Ekim 2020

Yeni Hematoloji ve Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanlarımız Göreve Başladı.

Kurumumuz Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yeni hekimlerimiz Hematolog Dr. Ajda Güneş ve Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Örgün GÜNEŞ göreve başladı.

Hematoloji Uzm. Dr. Ajda GÜNEŞ

Hematoloji Uzmanı Dr. Ajda Güneş, 1978 Almanya doğumludur. 2004 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2011 yılında T.C Sağlık Bakanlığı İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıkları Anabilim Dalında ihtisasını tamlayıp Dâhiliye Uzmanı oldu. 2014 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hematoloji Bilim Dalından uzmanlığını alarak Hematoloji Uzmanı oldu.

Gastroenteroloji Uzmanı Op. Dr. Örgün GÜNEŞ

Gastroenteroloji Uzmanı Op. Dr. Örgün GÜNEŞ, 1979 İzmir doğumludur. 2004 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezun oldu. 2011 yılında İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim Dalında ihtisasının tamamlayıp Genel Cerrahisi Uzmanı oldu. 2020 yılında Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinde yandal uzmanlık eğitimini tamamlayıp Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanı olmuştur. Hastanemizde göreve başlayan ve aramıza yeni katılan hekimlerimize ve tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletiyor, yeni çalışma hayatlarında başarılar diliyoruz.

HEKİMLER.jpg