Yeni Biyokimya Uzmanımız Dr. Tuba ÖZGÜN Görevine Başladı..
07 Ekim 2020

Yeni Biyokimya Uzmanımız Dr. Tuba ÖZGÜN Görevine Başladı..

Kurumumuz Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yeni Biyokimya Uzmanımız Dr. Tuba ÖZGÜN görevine başladı.

Biyokimya uzmanımız Dr. Tuba ÖZGÜN, 1986 Dalaman Muğla doğumludur. 2011 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. 2018 yılında S.B.Ü. Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde “Tıbbi Biyokimya ve Klinik Biyokimya” ihtisasını tamamlayıp “Biyokimya Uzmanı” olmuştur. 2 yıl ihtisasını aldığı hastanede Biyokimya Uzmanı olarak görev alan ve  2020 yılı Ekim ayında kurumumuz Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Biyokimya Uzmanı olarak göreve başlayan Dr. Tuba ÖZGÜN evli ve 2 çocuk annesidir.

Hastanemiz Biyokimya bölümünde görevine başlayan ve aramıza yeni katılan hekimimize ve tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletiyor, yeni çalışma hayatında başarılar diliyoruz.

Hekimm.jpg