Yeni Acil Tıp Uzmanımız Göreve Başladı.
28 Ağustos 2020

Yeni Acil Tıp Uzmanımız Göreve Başladı.

Acil Tıp Uzmanımız Dr. Öğr. Üyesi Kıvanç KARAMAN hastanemizde göreve başladı.

Dr. Öğr. Üyesi Kıvanç KARAMAN 1984 Datça doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Muğla’da tamamlamış olup Tıp eğitimini, Karadeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladı. Afyon Bayat Dr. Mete Tan İlçe Devlet Hastanesinde 2010-2011 yılları arasında Devlet Hizmet Yükümlülüğü görevini yaptı. Uzmanlık için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi acil serviste başladığı ihtisas eğitimini 2015 yılında tamamlayıp, acil tıp uzmanı oldu.

Görev yaptığı yerler; 2015-2016 yılları arasında Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev aldı. 2016 yılında Sinop Atatürk Devlet Hastanesinde 1 yıl Acil Tıp Uzmanı olarak görev yaptı. Kasım 2017 yılı itibariyle Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil Servisinde başladığı görevine 2020 yılı Temmuz ayına kadar devam etmiştir.

Temmuz ayından itibaren kurumumuz Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesine Acil Tıp Uzmanı olarak atanmış ve Acil Servisinde görevine başlamıştır. Dr. Öğr. Üyesi Kıvanç KARAMAN, evli 2 çocuk babası olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Hastanemiz Acil Tıp Bölümünde göreve başlayan yeni hekimimize ve tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletiyor, yeni çalışma hayatında başarılar diliyoruz.

aciltıpuzm.jpg