Yeni Göğüs Hastalıkları Uzmanımız Göreve Başladı..
28 Ağustos 2020

Yeni Göğüs Hastalıkları Uzmanımız Göreve Başladı..

Yeni Göğüs Hastalıkları Uzmanımız Dr. Tuba ÇINAR OLCAY hastanemizde hasta kabulüne başladı.

Uzm. Dr. Tuba ÇINAR OLCAY 1979 Karşıyaka doğumludur. İlk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamladı. 1997 yılında başladığı Tıp eğitimini 2003 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladı. 2003 yılında İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalında başlamış olduğu ihtisas eğitimini 2008 yılında tamamlayıp Göğüs Hastalıkları Uzmanı oldu. 2009 ile 2011 yılları arasında Adıyaman Devlet Hastanesinde devlet hizmet yükümlülüğü görevini tamamladı. Daha sonra 2011 ile 2020 yılları arasında Kütahya ve Burdur illerinde Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak görev yaptı.

2020 yılı Ağustos ayı itibariyle kurumumuzda göreve başladı.
Uzm. Dr. Tuba ÇINAR OLCAY  evli ve iki çocuk annesi olup İngilizce bilmektedir.

Hastanemiz Göğüs Hastalıkları bölümünde göreve başlayan yeni hekimimize ve tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletiyor, yeni çalışma hayatında başarılar diliyoruz.

web resim (1).jpg