Çocuk Psikiyatri İlk Uzmanını Verdi.
30 Temmuz 2020

Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nın İlk uzmanı Dr. Damla BALKAN oldu.

Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında uzmanlık eğitimi gören Araştırma Görevlisi Dr. Damla BALKAN, 28 Temmuz 2020 tarihinde girmiş olduğu uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı oldu.

Doç. Dr. Nilfer ŞAHİN başkanlığında yapılan sınava Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Osman VIRIT, Doç. Dr. Leman İNANÇ ve tele konferans ile oturuma Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Esra DEMİRCİ ile Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Hatice ALTUN katıldı.

Dr. Damla BALKAN’ı sınav sonrasında kutlayan jüri üyeleri, uzmanlığını almaya hak kazanan hekimimize bundan sonraki mesleki yaşantısında başarılar diledi. Sınav sonrası Dr. Damla BALKAN’ı Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları kliniği ekibi, doktorlarımız, hemşirelerimiz, diğer klinik asistanlarımız ve mesai arkadaşlarımız yalnız bırakmadılar, onun mutluluğuna ortak olarak kendisini tebrik ettiler.

Uzm. Dr. Damla BALKAN, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nın İLK, 2020 yılının 6. uzmanı oldu. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinden toplam 24 araştırma görevlisi hekim uzmanlığını aldı. Uzman Dr. Damla BALKAN’ın yetişmesinde katkısı olan değerli hocalarını kutlar bundan sonraki mesleki yaşantısında başarılar dileriz.

• cpsikytr (1).jpg
  • cpsikytr (10).jpg