Yeni Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanımız görevine başladı.

Yeni Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanımız görevine başladı.

Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ali Murat SONEL  hasta kabulüne başladı.

Op. Dr. Ali Murat SONEL 1978 İstanbul doğumludur. Tıp eğitimini Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde 2003 yılında tamamladı. Adnan Menderes Üniversitesinde 2007 yılında başladığı ihtisas eğitimini tamamlayıp Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanı olmuştur. Devlet hizmet yükümlülüğü görevini 2013 yılında Malatya Devlet hastanesinde 2 yıl süreyle yaparak yerine getirdi. 2015 ile 2019 yılları arasında Balıkesir Devlet Hastanesinde görev yapan Op. Dr. Ali Murat SONEL, evli ve bir çocuk babasıdır.

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik CerrahiKliniğinde göreve başlayan ve aramıza yeni katılan hekimimize ve tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletiyor, yeni çalışma hayatında başarılar diliyoruz.

OP.DR.ALİ MURAT SONEL.jpg