Hastanemize yeni atanan hekimler ile kadromuz daha da güçleniyor.

Hastanemize yeni atanan hekimler ile kadromuz daha da güçleniyor.

Hastanemize yeni atanan hekimler ile kadromuz daha da güçleniyor. Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı, Radyasyon Onkolojisi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı ile Psikiyatri uzmanı olan doktorlarımız kurumumuzda poliklinik hizmeti vermeye başladılar.

Kalp Damar Cerrahisi Uzmanımız M. Funda TETİK

Muğla doğumlu olan Kalp Damar Cerrahi uzmanımız M. Funda Tetik, 2002 yılında lise eğitimini Muğla Anadolu Lisesinde tamamlamış. 2002-2008 yıllarında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden eğitimini tamamladıktan sonra, ‘Devlet Hizmet Yükümlülüğü’ görevini yerine getirmek üzere T.C Sağlık Bakanlığı Afyon Şuhut 2 No’lu Sağlık Ocağında göreve başlamıştır.

Daha sonra Ege Üniversitesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı’nda ihtisas eğitimini tamamlayarak Kalp Damar cerrahisi uzmanı olmuştur. Ardahan Devlet hastanesinde kalp damar cerrahisi uzmanı olarak çalışmıştır 2 yıl görev yapmıştır. Kurumumuza yeni atanan görevine başlayan, Uzmanımız Op. Dr. M. Funda Tetik iyi derecede İngilizce konuşmaktadır.  Ayrıca Ulusal Vasküler ve Endovasküler Cerrahi Derneği ile Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği üyelikleri bulunmaktadır.

Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Görkem TÜRKKAN…

Dr. Öğr. Üys. Görkem Türkkan, 1985 Zonguldak doğumludur. 2009 yılında Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2 yıl kadar pratisyen hekim ve aile hekimi olarak görev yaptıktan sonra 2012 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı’nda ihtisas eğitimine başladı. 2016 yılının sonunda eğitimini tamamlayarak Radyasyon Onkolojisi Uzmanı olmuştur.

Devlet Hizmet Yükümlülüğü gereği yapılan atamasıyla Ocak 2017–Mart 2019 tarihleri arasında Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi’nde Radyasyon Onkolojisi uzmanı olarak çalışmıştır. Nisan 2019 tarihinde kısa bir dönem Manisa Şehir Hastanesi’nde de görev almış olup,  Mayıs 2019 tarihinden itibaren kurumumuz Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı’nda Doktor Öğretim Üyesi olarak göreve başlamıştır.

Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanımız Op. Dr. M. Ferdi KINCI.

Hekimimiz Uzman Dr. M. Ferdi Kıncı 1986 İzmir doğumludur.  İlkokul ve ortaokul eğitimini 1993-2000 yılları arasında İzmir Karşıyaka’da tamamladı. Lise eğitimini 2000 yılında kazandığı Maltepe Askeri Lisesinde 2004 yılında tamamlamıştır.  Lisans eğitimine 2004 yılında Gülhane Askeri Akademisinde başladı ve 2011 yılında buradan mezun oldu.  2011 yılında Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı’nda pratisyen hekim olarak göreve aldı ve burada 2014 yılına kadar görev yaptı. İhtisas eğitimine 2014 yılında Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başladı.  2018 yılından önce uzmanlık eğitimi sürecinde kısa süreli olarak Avusturya ve Rusya’da eğitim almıştır. 2018 yılında tamamladığı ihtisas eğitiminin sonunda Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı oldu. 2019 yılının ikinci yarısında kurumumuza tayini çıkan hekimimiz evli olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Psikiyatri Uzmanımız Doç. Dr. Osman VIRIT kurumumuzda göreve başlamıştır.

Yeni başlayan hekimlerimize hoş geldiniz der, görevlerinde başarılar dileklerimizle tüm halkımıza hayırlı olmasını temenni ederiz.

• hekim1.jpg
  • hekim2.jpg