Yeni Nefroloji Uzmanımız Dr. Öğr. Üyesi Alper ALP hastanemizde göreve başlamıştır.

Kurumumuz Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yeni Nefroloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Alper ALP Nefroloji polikliniğinde ve kliniğinde hasta kabulüne başlamıştır.

Dr. Öğr. Üyesi Alper ALP 1980 yılında İzmir’de doğdu. İlkokulu Marmaris Atatürk İlkokulu’nda tamamladı. 1998 yılında Muğla Anadolu Lisesi, 2004 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2005-2011 yılları arasında İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde İç Hastalıkları ihtisası, 2011-2015 yılları arasında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Nefroloji Bilim Dalı’nda Nefroloji yan dal ihtisasını tamamladı.

2011 yılında Batman Bölge Hastanesi’nde İç Hastalıkları zorunlu hizmeti, 2015-2016 yılları arasında Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Nefroloji yan dal zorunlu hizmetinde bulunmuştur. 2016-2019 yılları arasında da SBÜ, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nefroloji kliniğinde çalışmıştır. İleri düzey İngilizce bilmektedir. Böbrek hastalıkları, hipertansiyon ve böbrek nakli ilgi alanlarını oluşturmaktadır. Haziran 2019’dan itibaren kurumumuz Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 4. Nefroloji Uzmanı olarak görev yapmaya başlamıştır.

Hastanemizde Nefroloji Kliniğinde görevine başlayan ve aramıza yeni katılan hekimimize ve tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletiyor, yeni çalışma hayatında başarılar diliyoruz.

dr.alper alp.jpg