Göğüs Cerrahi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Huriye Gülistan BOZDAĞ hastanemizde göreve başlamıştır.

Kurumumuz Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde; Göğüs Cerrahi Uzmanımız Dr. Öğr. Üyesi Huriye Gülistan BOZDAĞ, Göğüs Cerrahi Polikliniğinde hasta kabulüne başlamıştır.

Dr. Öğr. Üyesi H. Gülistan BOZDAĞ, 1984 Denizli doğumludur. Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuş, uzmanlığını Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden almıştır.

Görev yaptığı yerler: Zorunlu hizmetini Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesinde tamamladıktan (2015-2017) sonra Uşak Eğitim Araştırma Hastanesinde çalışmış olup, Haziran ayında kurumumuza atanmıştır.

Hastanemizde Göğüs Cerrahisi Kliniğinde görevine başlayan ve aramıza yeni katılan hekimimize ve tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletiyor, yeni çalışma hayatında başarılar diliyoruz.

gcerra.jpg