Polonya’dan ERASMUS programı için gelen heyet hastanemizde incelemelerde bulundu.

Polonya’dan ERASMUS öğrenci değişim programı için gelen heyet hastanemizde incelemelerde bulundular.

Avrupa Birliği eğitim projelerinden olan ERASMUS öğrenci değimi programı kapsamında Polonya Oswiecim eyaletinde bulunan Captain Witold Pilecki University of Applied Sciences kurumundan gelen 2 Tıp, 4 hemşirelik ve 2 Ebelik hocasından oluşan 8 kişilik öğretim üyesi grubu öğrenci ve personel hareketliliği  programları kapsamında Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Züleyha SEKİ eşliğinde kurumumuz Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Sağlık Bakım Hiz. Müd. Özlem İNCİ tarafından karşılandılar. Tanışmanın ardından toplantı salonunda kurumumuz hakkında genel bilgiler verilmiş olup, süreci gözlemlemek için klinikler gezdirilip tanıtımları yapıldı.  Anestezi yoğun bakım, doğumhane, ameliyathane, çocuk servisi, gündüz odası ile derslikler görüldü.

İncelemelerin ardından heyet ile toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

• polya 1.jpg
  • polya 2.JPG