Algoloji (Ağrı) Polikliniğimiz Hizmete Açılmıştır.

Algoloji (Ağrı) Polikliniğimiz Hizmete Açılmıştır.

Algoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Sinan PEKTAŞ hastanemizde göreve başlamıştır.

Algoloji polikliniğinde yaşam kalitenizi bozan ve sürekli ilaç kullanmanıza rağmen geçmeyen kronik ağrıların tedavisi yapılmaktadır. Uzun süreli bel ve bacak ağrısı, boyun ağrısı, eklem ağrısı (diz, kalça, omuz, el-ayak bileği), baş ve yüz ağrısı, damar tıkanıklığına bağlı ağrı, zona ağrısı, şeker hastalığına bağlı ağrı, nöropatik (yanma, karıncalanma, iğnelenme, elektrik çarpması şeklinde) ağrı, yaygın ağrı (fibromyalji, kas ağrısı) ve kanser ağrısı şikayeti olanlar polikliniğimize başvurabilir.

Kliniğimizde ilaç tedavilerine ek olarak iğne/enjeksiyon tedavileri uygulanmaktadır. Bu uygulamalar temelde ağrılı dokunun ağrı duyusunu taşıyan sinirlerin iletimini kesmeye dayanır. Eklem içi enjeksiyonlar, epidural enjeksiyonlar, sinir blokları, tetik nokta enjeksiyonları başlıca uyguladığımız girişimsel tedavilerdir.  Bu gibi şikâyetleri olan kişiler Algoloji (Ağrı) polikliniğe başvurabilirler.

Kurumumuz Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Algoloji Uzmanımız Dr. Öğr. Üys. Sinan PEKTAŞ Algoloji (Ağrı) polikliniğinde hasta kabulüne başlamıştır.

Dr. Öğr. Üys. Sinan Pektaş 1981 Konya doğumludur. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuş, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanlığını İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinden almıştır.  Algoloji Yandal eğimini Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinde almış olup zorunlu hizmetini tamamladıktan sonra kurumumuza atanmıştır.

Hastanemizde Algoloji Biriminde görevine başlayan ve aramıza yeni katılan hekimimize ve tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletiyor, yeni çalışma hayatında başarılar diliyoruz.

DR.SİNAN LOGOLU.jpg