2019 Yılının İkinci Uzmanı Dr. Ahmet Ozan ÇETİN…
09 Temmuz 2020

2019 Yılının İkinci Uzmanı Dr. Ahmet Ozan ÇETİN…

İç Hastalıkları Anabilim Dalı’nın İkinci Uzmanı Dr. Ahmet Ozan ÇETİN oldu.

İç Hastalıkları Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Ahmet Ozan ÇETİN, 12 Mart 2019 tarihinde ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak İç Hastalıkları Anabilim Dalı’nın ikinci Uzmanı oldu.

Dr. Ahmet Ozan ÇETİN’in uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak; Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı’ndan Doç. Dr. Gülhan AKBABA, Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı’ndan Doç. Dr. Özgür TANRIVERDİ, Romatoloji Bilim Dalı’ndan Doç. Dr. Emine Figen TARHAN, Genel Dahiliye Bilim Dalı’ndan Doç. Dr. Hasan TUNCA ve Nefroloji Bilim Dalı’ndan Doç. Dr. Bülent HUDDAM yer aldılar.

Tez danışmanı Doç. Dr. Özgür TANRIVERDİ; Tez konusu “Kanser Tedavi Sonrası Takipteki Erken Evre Meme Kanserli Hastalarda Meme Cerrahisinin Vücut Postürü Üzerine Olan Etkisinin Retrospektif Gösterilmesi (VENÜS ÇALIŞMASI)’dir.

            Dr. Ahmet Ozan ÇETİN  Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzmanlığını alan 15. Asistanımız olmuştur.

Dr. Ahmet Ozan ÇETİN sınav sonrasında kutlayan jüri üyeleri; "Uzmanlığını alan her asistanımız bizlere ayrı bir mutluluk kaynağı olmaktadır. Hastalarımıza sağlık hizmeti sunmak onları şifa ile evlerine yolcu etmek bizleri ne kadar mutlu etse de, sağlık camiamıza hastalarımıza hizmet verecek yeni uzmanları kazandırmak da bizleri oldukça heyecanlandırmaktadır. Hastanemizin asli görevlerinden olan eğitim görevini başarıyla yapmanın vermiş olduğu huzur ile yorgunluklarımızı unutmakta ve geleceğe umutla bakmaktayız.'' diyerek hastanemizin yeni uzmanına bundan sonraki mesleki yaşamında başarılar dilediler.

          Hastane Yönetimi olarak yeni uzmanımızı tebrik ediyor, bundan sonraki çalışma hayatında da başarılar diliyoruz.

  • Ozan 1.jpeg
  • Ozan 2.jpeg
  • Ozan 3.jpeg