2019 yılının İlk uzmanı Genel Cerrahi’den…
09 Temmuz 2020

2019 yılının İlk uzmanı Genel Cerrahi’den…

Genel Cerrahi Anabilim Dalı’nın İLK uzmanı Dr. Cenk YAZKAN oldu.

Genel Cerrahi Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimi alan asistanlarımızdan Dr. Cenk YAZKAN, 04 Ocak 2019 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak Genel Cerrahi Anabilim Dalı’nın İLK uzmanı oldu.

Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Okay NAZLI’nın başkanlığında yapılan sınavda M.S.K.Ü. Tıp Fakültesi Dekanı Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nevres Hürriyet AYDOĞAN, Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hayrettin ŞAHİN, Genel Cerrahi Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Murat POLAT ve yine Genel Cerrahi Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğr. Üyesi Önder ÖZCAN yer aldılar

Tez danışmanı Prof. Dr. Okay NAZLI ve tez konusu “Kolorektal cerrahide anastomoz kacaklarının erken tanısında C-reaktif protein ve prokalsitoninin rolü: Deneysel Çalışma” olan Dr. Cenk YAZKAN,  2019 yılının ilk, hastanemizden uzmanlığını alan 14. Asistanımız olmuştur.

Dr. Cenk YAZKAN’ı sınav sonrasında kutlayan jüri üyeleri, uzmanlığını almaya hak kazanan hekimimize bundan sonraki hayatında ve mesleki yaşantısında başarılar dilediler.

Sınav sonrası Dr. Cenk YAZKAN’ı Genel Cerrahi Anabilim Dalı ekibi ve klinik hemşireleri başta olmak üzere, doktorlar ve araştırma görevlisi hekimler, mesai arkadaşlarımız ile diğer klinik arkadaşlarımız yalnız bırakmadılar, onun mutluluğuna ortak olarak kendisini tebrik ettiler.

Genel Cerrahi Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini tamamlayan yeni hekimimiz Dr. Cenk YAZKAN’ı hastane yönetimi olarak tebrik ediyor, bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyoruz.