Yeni Göz Hastalıkları Uzman Hekimimiz..

Yeni Göz Hastalıkları Uzman Hekimimiz Op. Dr. Sema TAMER KADERLİ…

Kurumumuz Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Yeni Göz Hastalıkları Uzman Hekimimiz Op. Dr. Sema TAMER KADERLİ görevine başlamıştır.

Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Sema TAMER KADERLİ 1988 Ankara doğumludur. Lise öğrenimini Dr. Rıdvan Ege - Dr. Binnaz Ege Anadolu Lisesinde tamamlamış olup, 2012 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. 2013 yıllında Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Göz Hastalıları Anabilim Dalında ihtisas eğitimine başlamış, 2018 yılında da göz hastalıkları uzmanlığını almıştır, ilk görev yeri olan kurumumuza Göz Hastalıkları uzmanı olarak Kasım ayında ataması yapılmıştır. Daha çok “Diabetik Retinopati” konusuyla ilgilenmektedir. Evli ve 1 çocuk annesidir.

Hastanemiz Göz Hastalıkları Bölümünde görevine başlayan ve aramıza yeni katılan hekimimize ve tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletiyor, yeni çalışma hayatında başarılar diliyoruz.