Genel Cerrahi uzmanımız Op. Dr. Asım Onur hasta kabulüne başlamıştır.

Genel Cerrahi uzmanımız Op. Dr. Asım Onur hasta kabulüne başlamıştır.

Op. Dr. Asım Onurkumumuzda göreve başlamıştır. Hekimimiz 01.03.1980 Denizli/Çal doğumludur. 2006 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur.

Görev yaptığı hastaneler;

2006-2009 Yılları arasında Kahramanmaraş Çağlayancerit, Bozlar Kasabası Sağlık Ocağında pratisyen hekim olarak çalışmıştır. 2009-2015 yılları arasında İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim dalında ihtisasını tamamlamış ve uzmanlığını almıştır. Uzmanlığını aldıktan sonra 2015-2018 yılları arasında da T.C Sağlık Bakanlığı Malatya Doğanşehir Esra Köse Başaran Devlet hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanı olarak çalışmıştır.

Kurumumuz Genel Cerrahi Bölümünde göreve başlayan, aramıza yeni katılan hekimimize ve tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletiyor. Yeni çalışma hayatında başarılar diliyoruz.