Neonatoloji (Yenidoğan) Uzmanımız Dr. Öğr. Üyesi Özkan İLHAN

Neonatoloji (Yenidoğan) Uzmanımız Dr. Öğr. Üyesi Özkan İLHAN

Hastanemizde Göreve Başladı.

Neonatoloji;Neonatal dönemde (yenidoğan bebek dönemi – hayatın ilk ayı içinde) ortaya çıkan hastalıkların önlenmesi, bu dönemdeki hastalıkların en kısa zamanda teşhis ve tedavileri ile ilgili gelişmelerin izlenmesi ve uygulama süreçlerini kapsayan yenidoğan hekimliğidir.

Neonatoloji Uzmanımız Dr. Öğr. Üyesi Özkan İLHAN 21.07.1983 Muğla doğumludur. 2007 yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur.

Görev yaptığı hastaneler; 2007-2008 tarihleri arasında Burdur Kemer Sağlık Ocağı’nda pratisyen hekim olarak çalışmış, 2008 - 2012 yılları arasında İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde de Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. 2016 yılında T.C Sağlık Bakanlığı Denizli Çal Devlet Hastanesi’nde çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı olarak 2 ay süreyle görev yapmıştır. 2013-2016 yılları arasında da İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Neonatoloji Yandal Uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. 2016-2018 yılları arasında Şanlıurfa Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Neonatoloji Kliniği’nde Neonatoloji Uzmanı olarak çalışmış, 08.11.2018 tarihinde de hastanemizde göreve başlamıştır.

Hastanemiz Neonatoloji (Yenidoğan) bölümümüzdegörevine başlayan yeni hekimimize ve tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletiyor, yeni çalışma hayatında başarılar diliyoruz.

DR.ÖĞR.ÜYS.ÖZKAN İLHAN.jpg