2018 Yılının İkinci Ödülü de Kardiyoloji Hekimlerimizden…
09 Temmuz 2020

2018 Yılının İkinci Ödülü de Kardiyoloji Hekimlerimizden…

20-23 Ekim 2018 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen 34. Uluslararası Katılımlı Türk Kardiyoloji Kongresi’nde Kardiyologlarımız “En İyi Sözel Bildiri Birincilik ve İkincilik Ödülünü” aldılar.

Bu yılda gelenek bozulmadı, geçen sene olduğu gibi bu yılda Türk Kardiyoloji Derneğinin 2018 yılı ikinci Ödüllerini de Kardiyoloji Kliniği Hekimlerimiz aldı.

Kurumumuz Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Hekimlerimizden Doç. Dr. Özcan BAŞARAN ve Dr. Öğr. Üys. Volkan DOĞAN aldıkları ödüllerine bir yenisini daha eklediler.

 Katılım sayısı ve yüksek kalitedeki bilimsel içeriği ile ulusal ve uluslararası düzeyde önde gelen bilimsel kongrelerden biri olan 34. Uluslararası katılımlı Türk Kardiyoloji Kongresinde hekimlerimiz ödül aldı.

Türk Kardiyoloji Derneği, kardiyoloji alanında çalışan bilim insanlarını desteklemek, onların başarılarını kamuoyu ile paylaşmak ve daha büyük başarılara imza atmalarını sağlayabilmek amacı ile ülkemizde yapılan ve geleceğe ışık tutan çalışmaları ödüllendirmektedir.

Doç. Dr. Özcan BAŞARAN “Evaluation of lipid management strategies in high cardiovaskuler risk patients: An analiysisEPHESUS study” başlıklı çalışması ile “YılınEn İyi Sözlü Bildiri Birincilik” ödülünü alırken,Hekimlerimizden Dr. Öğr. Üys. Volkan DOĞAN’da ‘’Evaluations of perceptions, Knowledge and Compliance with the guidelines for secondery prevention in red life practice;A survey on the Under-treatment  of HypercholeSterolemia (EPHESUSU study)’’ başlıklı makalesi ile “ En İyi Sözlü Bildiri İkincilik” ödülüne layık görülmüştür.

Hastane yönetimi olarak hekimlerimizi tebrik ediyor, kazanmış oldukları başarının haklı gururuna ortak oluyoruz, bundan sonraki çalışmalarında da başarılarının devamını diliyoruz.

  • kardiyo (1).jpg
  • kardiyo (2).jpg
  • kardiyo (3).jpg
  • kardiyo (4).JPG
  • kardiyo (5).JPG