Yeni Göz Hastalıkları Uzman Hekimimiz hasta kabulüne başlamıştır.

Yeni Göz Hastalıkları Uzman Hekimimiz Op. Dr. Ahmet KADERLİ hasta kabulüne başlamıştır.

Kurumumuz Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yeni Göz Hastalıkları Uzman hekimimiz Op. Dr. Ahmet KADERLİ görevine başlamıştır.

Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Ahmet KADERLİ; 1986 Ankara doğumludur. 2011 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. 2015 yılında Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Göz ihtisasını tamamlamış ve uzmanlığını almıştır. 3 yıl T.C Sağlık Bakanlığı Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Göz Hasatlıkları Uzmanı olarak görev yapmıştır.

Hastanemiz Göz Hasatlıkları Bölümünde görevine başlayan yeni hekimimize ve tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletiyor, yeni çalışma hayatında başarılar diliyoruz.