14 Mart Tıp Bayramı Etkinliğimizden…

14 Mart Tıp Bayramı olması vesilesiyle  hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Ümit Başar SEMİZ ve beraberindeki yöneticilerimiz, hastanemizde hizmet veren hekimlerimizden hemşirelerimize, tıbbi sekreterlerimizden hizmetlilerimize kadar  bizim sağlığımız için gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalışan, sağlığımızı bizden daha fazla düşünen ve bunun için üstün çaba harcayan tüm sağlık çalışanlarımıza duyulan sevgi, saygı ve şükranlarını göstermek adına bu anlamlı günde onlara ziyarette bulunarak, karanfil takdim etmişlerdir.

Yine hastanemiz klinik girişi önünde saat 11.00 ile 14.00 saatleri arasında kokteyl düzenlenmiş olup bütün çalışanlarımıza ikramlarda bulunulmuştur.

Başhekimimiz Prof Dr. Ümit Başar SEMİZ, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesinde düzenlenen kutlama programa katılmış 14 Mart Tıp Bayramı hakkında konuşmasını yapmış ve akademik unvan alan akademisyenlere törenle biniş (cübbe) giydirerek, programda ödül alan öğrencilere hediyelerini takdim etmiştir.

• resim 1.JPG
  • resim 10.JPG