2018 Yılının İlk Ödülü Kardiyoloji Hekimlerimizden…
09 Temmuz 2020

2018 Yılının İlk Ödülü Kardiyoloji Hekimlerimizden…

Bu yılda gelenek bozulmadı, geçen sene olduğu gibi bu yılda Türk Kardiyoloji Derneğinin 2018 yılı İlk Ödüllerini Kardiyoloji Kliniği Hekimlerimiz aldı.

Kurumumuz Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Hekimlerimizden Yrd. Doç. Dr. Volkan DOĞAN ve Doç. Dr. Murat BİTEKER aldıkları ödüllerine bir yenisini daha eklediler.

Türk Kardiyoloji Derneği, kardiyoloji alanında çalışan bilim insanlarını desteklemek, onların başarılarını kamuoyu ile paylaşmak ve daha büyük başarılara imza atmalarını sağlayabilmek amacı ile ülkemizde yapılan ve geleceğe ışık tutan çalışmaları ödüllendirmektedir. 

Hekimlerimizden Yrd. Doç. Dr. Volkan DOĞAN “Gender-related differences in presentation and treatment of patients with non-valvular atrial fibrillation: results from RAMSES study” başlıklı makalesi ile “Yılın En İyi Makalesi”ödülünü alırken;

Doç. Dr. Murat BİTEKER, “Prognostic value of biomarkers in peripartumcardiomyopathy” başlıklı çalışması ile “En İyi Sözlü Bildiri”ödülüne layık görülmüştür.

Hastane yönetimi olarak hekimlerimizi tebrik ediyor, kazanmış oldukları başarının haklı gururuna ortak oluyoruz, bundan sonraki çalışmalarında da başarılarının devamını diliyoruz.