2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi Hastanemizde Stajyer Olarak Başlayan Öğrencilere Oryantasyon Eğitimi Verildi.
22 Temmuz 2024

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Kurumumuz Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde “İşletmelerde Beceri Eğitimi” kapsamında staj görecek Hemşirelik, Ebelik, Fizyoterpist, Dil ve Konuşma Terapisti, Beslenme ve Diyetetik, psikoloji vb.. öğrencilerimize Eğitim Birimi Hemşiresi Gülsüm Fidan tarafından oryantasyon eğitimi verildi.

22 Temmuz Pazartesi  günü gerçekleştirilen eğitime Başhekim yardımcısı  Op.Dr.Salih Akkuş da katılım sağladı. Oryantasyon eğitiminde hastane kuralları ve hastanenin tanıtılması , hasta güvenliği uygulamaları , tıbbi atık, izolasyon önlemleri   vb.. hakkında bilgiler verildi…

• web yaz stajı oryntsyn
  • web yaz stajı oryntsyn1