Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İlk Defa Düzenlen 1.Dönem Hemodiyaliz Sertifikalı Eğitim Programı Sona Erdi
10 Temmuz 2024

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde Nefroloji kliniği bünyesinde T.C Sağlık Bakanlığı tarafından verilmiş olan “Hekimler İçin Hemodiyaliz Sertifikalı Eğitim Programı Uygulama Merkezi” olarak 19 Şubat 2024- 02 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen 1.Dönem eğitim programı sona erdi.

İlki düzenlenen eğitim program bitiminde yapılan yazılı ve sözlü sınav sonrası başarılı olan Dr. Tahir ÖZEN ve Dr. Kudret Lütfi AKAR’a katılımları için teşekkür edilip sertifikaları Nefroloji BD Başkanı Prof. Dr. Bülent HUDDAM  ile Başhekim Prof. Dr. Turhan TOGAN tarafından takdim edilmiştir. Hekimler için hemodiyaliz eğitim programı her yıl, yılda iki kez düzenlenmeye devam edecek olup, hemodiyaliz ünitesi ve merkezlerinde çalışmak isteyen hekimlerin eğitim için başvuruları Muğla İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kabul edilmektedir.

Gerçekleştirilen programa başhekim yardımcıları Nefroloji BD’ndan Doç. Dr. Alper ALP, Dr. Öğr. Üyesi  ve Dilek GİBYELİ GENEK, Dr. Okşan UYAR  ve hemodiyaliz merkezi sorumlusu Yusuf Çağlar ÇANKAYA, hemodiyaliz çalışanlarının katılımlarıyla  günün anısına hep birlikte pasta kesilerek sona erdi.

• .hemodiyaliz sertfk2
  • .hemodiyaliz sertfk3