Kurumumuz Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Ebeler Haftası Kutlandı
26 Nisan 2024

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Turhan TOGAN, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Özlem PALANCIOĞLU, yardımcıları Gülay KARADUMAN, Mihrican ÇELEBİ ve Kalite ve Destek Hizmetleri Müdür Yardımcısı Seral TUNCER ile kurumumuzda görev yapan ebelerimizi 3. Kat Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği toplantı salonunda ziyaret ederek ebeler haftasını kutladılar

Programda konuşan Başhekim TOGAN “Ellerine doğduğumuz, dünyaya geldiğimizde ilk tanıştığımız insanlar olan ebelerimizin; dünyanın en eski ve kutsal mesleği olan ebeliği, gece gündüz demeden fedakarca; doğum öncesi ve sonrasında anne ve bebeğin sağlığını korumak, yükseltmek amacıyla üstün gayret ve sevgiyle yerine getiren başta kurumumuzda görevli ebelerimiz olmak üzere tüm ebelerimizin  "21-28 Nisan Ebeler Haftası’nı kutlar, toplumun temel taşı olan ailelerimizin sağlığına olan değerli katkınız için teşekkür ederiz ”dedi. En genç ve en kıdemli ebemizle birlikte pasta kesilerek günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

• web ebeler h 4
  • web ebeler h 5