Başhekimlik Toplantı Salonunda Viral Eleminasyon Muğla Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.
21 Mart 2024

Hastane Başhekimi Prof. Dr.T urhan TOGAN ‘ın moderatörlüğünde Enfeksiyon Hastalıkları AD  öncülüğünde iç hastalıkları, enfeksiyon hastalıkları  kliniği uzmanları ile  asistan hekimlerinin de katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Eğitim Ast. Dr. Veysel AKÇA’nın T.C Sağlık Bakanlığı Viral Hepatit Programı  ve Muğla İl Epidemiyolojisi konulu sunumu ile başladı. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji AD Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüsnü PULLUKÇU tarafından  “Viral Hepatitleri Eleminasyonu Mümkün mü? Ülkemizdeki Fırsatlar  ve Engeller?

Viral Hepatitlerde Zor Olgu ve Tedaviler Gastroenteroloji uzmanı Dr.Murat BAŞARAN, Bağımlı Hasta Yönetimi  ve Hasta Yaklaşımlarını, Ruh Sağlığı Hastalıkları uzmanı Dr. Güneş Devrim KICALI tarafından yapıldığı değerlendirme sunumu Dr. Veysel AKÇA’nın Farmakovijilans ve tartışma bölümüyle sona erdi.

Başhekim Prof. Dr. Turhan TOGAN katkılarından dolayı değerli hocalarımıza ve tüm katılımcılarımıza teşekkür etti.

• viral elem4
  • viral elem2