Hastanemizde 14 Mart Tıp Bayramı Kutlama Töreni Gerçekleştirildi.
14 Mart 2024

Kurumumuz  Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 14 Mart Tıp Bayramı kutlama töreni gerçekleştirildi.

Poliklinik girişinde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlayan törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Başhekim Yardımcısı Dr.Öğ. Üyesi Fatih ALAŞAN, 14 Mart Tıp Bayramı kutlama konuşmasını yaptı.

“Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Beni Türk hekimlerine emanet edin. Sözüne mazhar olan sağlık hizmetlerinin ülkemizde en üst seviyeye çıkarılması ve insan sağlığı için gece gündüz demeden; doğal afette, salgın hastalıklarda her zaman her yerde özveriyle ve fedakârca çalışmalarının paha biçilmez değerini çok iyi biliyoruz. Bu farkındalıkla bu onurlu mesleğe değerli katkılarınızdan dolayı siz değerli doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum”dedi.

Törene Muğla Sıkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Süleyman Cüneyt KARAKUŞ, Dekan yardımcıları Prof.Dr.Cem ŞAHİN, Doç.Dr.Nesrin Filiz BAŞARAN, hastane yönetim ekibi, hekimlerimiz, sağlık çalışanlarımız ve vatandaşlarımız katılım sağladı.

• idare tıp

• toplu tıp bayrm