Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Sertifikalı Eğitim Programı Duyurusu
26 Aralık 2023

Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Eğitim Programı 19 Şubat 2024 – 29 Mart 2024 tarihleri arasında Muğla Eğitim Araştırma Hastanesinde düzenlenecektir. Programa Yoğun Bakım Ünitesinde çalışan ve çalıştırılması planlanan(yoğun bakımda çalıştığını belgelemesi kaydı ile) Hemşire, Ebe(Hemşire yetkili) ve Sağlık Memuru (Toplum Sağlığı) katılabilecektir.

Uygulamaya giriş http://ekip.saglik.gov.tr/Account/Login?returnUrl=%2F adresinden e-devlet aracılığı ile yapılacaktır. Sertifikalı Eğitim Programına başvurmak isteyen personel e-devlet üzerinde bulunan form ile başvuru yapıp, çıktısını Hastane Başhekimi ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürüne onaylattıktan sonra tüm belgelerin Sağlık Bakanlığından tescilli unvanı ile ilgili diploma fotokopisi (ekran görüntüsü de kabul edilecektir), kimlik fotokopisi, yoğun bakım ünitesinde çalıştığını veya çalıştırılacağını gösterir kurumdan onaylı belge, hemşire yetki belgesi (ebeler için) Program Sorumlusuna e-mail olarak gönderimini sağlayarak; görev yaptıkları kurum aracılığı ile 02/01/2024 - 12/01/2024 tarihleri arasında Muğla Eğitim Ve Araştırma Hastanesine üst yazı ile iletmeleri gerekmektedir.

*Önlü arkalı kimlik fotokopisi, Diploma ve Hemşire yetki belgesinin(ebeler için) Hastane Başhekimliğine “Aslı Gibidir” kaşesi yaptırılmalıdır.

Program Sorumlusu: Sultan ARLI OLPAK

E posta:sultan.arliolpak@saglik.gov.tr