Kurumumuzda Göreve Yeni Başlayan Meslektaşlarımıza Uyum Eğitimi Verildi
29 Nisan 2024

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ataması yapılan ve göreve yeni başlayan meslektaşlarımıza eğitim birimi koordinasyonunda oryantasyon (uyum) eğitimi gerçekleştirildi.

Eğitimde hastane misyonu, vizyonu, değerleri ,SKS (sağlıkta kalite standartları) konuları, organ nakli ve organizasyon yapısı hakkında bilgi verilerek kurum tanıtımı yapıldı. Yeni çalışmaya başlayanlara, hasta -hasta yakınları ve diğer sağlık çalışanlarıyla etkili iletişim kurma becerileri, Özellikle hastaların güvenliği ve sağlık hizmetlerinin kalite standartları gereklilikleri konularında, meslek etiği, hasta mahremiyeti ve profesyonel davranışlar, hastane bilgi sistemleri konularında eğitimler verildi.

Oryantasyon eğitimleri sonrasında Başhekim Prof. Dr. Turhan TOGAN, Sağlık Bakım Hiz. Md. Özlem PALANCIOĞLU ve yardımcıları Gülay KARADUMAN, Mihrican ÇELEBİ yeni başlayan meslektaşlarımızla bir araya geldiler.

Burada “Siz genç meslektaşlarımızın aramıza katılmasıyla daha da güçlendik ve tazelendik yeni başlangıçların hayırlı uğurlu olması dileklerimle, meslekte ilk yıllar öğrenme ve tecrübe kazanma için en verimli yıllardır her birimde ilgili sorumlularımız ve klinik ekiplerimiz sizlere bilgi paylaşımı ve klinik çalışma prosedürleri hakkında bilgilendirme yapacaklardır. Yardım istemekten ve bilmediğiniz bir şey hakkında soru sormaktan çekinmeyin. Yardıma ihtiyacı olan bireyin hasta olduğunu unutmayın, her zaman empati ile yaklaşıp çalışmalarınıza devam edin. Hepiniz aramıza hoş geldiniz, çalışma hayatınızda hepinize başarı ve kolaylıklar dileriz.” Dediler.

• WEB UYUM 24
  • WEB UYUM2