Hastanemizde SENSİZ OLMAZ! Kan Bağışı Etkinliği Düzenlendi
07 Şubat 2024

Hastanemizde Türk Kızılay’ı Muğla Şubesi işbirliğiyle  gerçekleştirilen  kan bağışı etkinliğine İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. İsmail GÖKBEL, Muğla Kızılay Şube Başkanı Şadi PİRCİ, Kan Merkezi Müdürü, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Turhan TOGAN ve hastane yönetim ekibi katılım sağladı.

Mesai arkadaşlarımızın yanı sıra vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdiği kan bağışı kampanyasına Başhekim Prof. Dr. TurhanTOGAN ve başhekim yardımcıları da kan bağışında bulunarak destek oldular.

Başhekim Prof. Dr. Turhan TOGAN, "Kanın acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunun altını çizerek herkesin bir gün kendisine olmasa bile bir yakını ya da sevdiğinin kana ihtiyaç duyabileceğini, bu nedenle sağlık durumu  iyi olan herkesin kan bağışı konusunda duyarlı olması gerektiğini hatırlattı. Bağışta bulunduğunuz 1 torba kan ile 3 kişiye umut olabilirsiniz. "Dedi.

Kan bağışı mesai bitiminde sona erdi.

• kan bağış1
  • kan bağış11