GETAT( Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp) Uygulama Ünitesi Merkez Olarak Tescillendi
11 Aralık 2023

Kurumumuz Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) Uygulamaları Ünitesi 02.07.2021 tarihinden itibaren hastalarımız için faaliyet göstermektedir. Ünite olarak sağlık hizmeti veren birimimiz 11.10.2023 tarihinden itibaren de Sağlık Bakanlığı Bilim komisyonunun onayıyla, tescillenmiş olup Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) Uygulamaları Merkezi olarak faaliyetlerine devam edecektir.

Başhekim Prof. Dr. Turhan TOGAN, merkez olarak tescillenen GETAT merkezini ziyaret ederek Dr. Öğretim Üyesi Betül BATTALOĞLU İNANÇ’ı yaptıkları başarılı çalışmalar için tebrik etti. Başhekim TOGAN “İlimizde bir çok özellikli hizmeti sunan sağlık tesisimizde alanında uzman hekim kadrosuyla her gün gelişmekte ve büyümekteyiz. 2023 yılın sonlarına yaklaştığımız bu günlerde çok yoğun ,uzun stresli ve bir o kadar da azimle çalıştığımız bir yılı daha geride bırakacağız. Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak büyük bir aileyiz; bugüne kadar yaptığımız iyileştirme çalışmaları aynı şevk ve heyecanla devam edecektir.” dedi.

GETAT Merkezimizde; Akupunktur, Hipnoterapi, Ozon Terapi, Mezoterapi, Apiterapi, Larva Terapi ve Kupa uygulamaları Dr. Öğretim Üyesi Betül BATTALOĞLU İNANÇ tarafından yapılmaktadır.

Yapılacak uygulamalar için bilgi ve randevu almak üzere pazartesi ve çarşamba günleri sabah GETAT Polikliniğine başvurulabilir. Uygulama için kişiye gerekli bilgilendirme yapılarak, ihtiyaç halinde bazı testler istenilebilir.

GETAT uygulamaları ücretli olup, Sosyal güvenlik kurumunca ödemesi yoktur.

GETAT Merkezi hastanemiz I Blok 2. katta bulunmakta olup bilgi almak için iletişim bilgileri

0 (252) 214 1323 - Dahili numarası: 3899'dur.

• Getat