Hayırsever Bağışçımıza İl Sağlık Müdürü ve Hastane Yönetimi Tarafından Teşekkür Plaketi Takdim Edildi.
12 Ekim 2023

Kurumumuz Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi yeni yeri zemin katta hizmet vermeye devam edecek olan sağlık kurulu odaları için ofis tefrişat malzemesi bağışında bulunan Can Mehmet SİVSİOĞLU'na, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Burak MÜLAYİM ve Başhekim Prof. Dr. Turhan TOGAN tarafından teşekkür plaketi takdimi yapıldı.

Rahatsızlığı nedeniyle Nefroloji uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Alper ALP tarafından takip ve tedavisi yapılan bağışçımıza ve ailesine sağlık hizmet sunumuna vermiş  oldukları değerli destekleri için İl Sağlık Müdürü ve hastane yönetim ekibi tarafından teşekkür edildi.

Bağışçımız Can Mehmet SİVSİOĞLU “İnsan hayatı fani, şu yaşadığımız dünyada iz bırakan hizmetler yapmayı rahmetli babamızdan öğrendik. İnsan sağlığına hizmeti değerli kılan bu fırsatı vesile kıldığınız için ben de ailem ve şahsım adına sizlere teşekkür ederim.” dedi.

• DSC_0157.jpg
  • DSC_0162.jpg