Dr. Çağatay Gemci Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı’nın İkinci Uzmanı Oldu
05 Temmuz 2021

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Dr. Çağatay Gemci Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı’nın İkinci Uzmanı Oldu

Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı Eğitimi Kliniğinde uzmanlık eğitimi alan araştırma görevlisi Dr. Çağatay GEMCİ, 02 Temmuz 2021 tarihinde ihtisas süresi sonunda girdiği sınavını başarıyla tamamlayarak ortopedi ve travmatoloji kliniğinin ikinci uzmanı oldu.

Dr. Çağatay GEMCİ’nin uzmanlık sınavı Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı Başkanı ve Muğla Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevres Hürriyet AYDOĞAN Başkanlığında Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı’ndan Prof. Dr. Bakiye UĞUR, Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Okay NAZLI, Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı’ndan Doç. Dr. Ahmet İMERCİ ve Dr. Öğr. Üyesi Emre GÜLTAÇ’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Tez danışmanlığını Doç. Dr. Cem Yalın KILINÇ’ın yaptığı “Anterior pelvik yaklaşım kullanılan hastalarda posterior asetabulum duvar kırığının quadrilateral yüzeyden vida ile fiksasyonu” konulu çalışması ile Dr. Çağatay GEMCİ kurumumuzdan uzmanlığını alan 42. Asistanımız olmuştur.

Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı’nda eğitimini tamamlayarak uzmanlığını almaya hak kazanan yeni hekimimiz Op. Dr. Çağatay GEMCİ’yi, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi ailesi olarak tebrik ediyor, bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyoruz.

• Cagtay (1).jpg
  • Cagtay (10).jpg